Bezárás

QR-kód

Címkék: IKSZT Hírek, események

A döbröközi Werbőczy vár történetének nyomában QR-kód segítségével - műhelymunka

A döbröközi Werbőczy vár történetének nyomában, QR-kód segítségével

Az augusztus 22-ei programunkat, egy fiatalok körében megrendezett műhelymunka előzte meg. A workshopon résztvevők, közösen összeállítottak egy 10+1 kérdésből álló feladatsort a vetélkedőre, a döbröközi Werbőczy vár történetéről, a Hat vár hat Rád túra szervezőitől kapott QR-kód tábla segítségével.

Mint szervezők, biztosak vagyunk abban, hogy a rendezvényen résztvevők, ezután már nyitottabbak lesznek a QR-kóddal ellátott tárgyak iránt. A letöltött alkalmazást követően, a leolvasott QR-kód segítségével, a feladatokat örömmel töltötték ki és hasznos ismeretekkel gazdagodhattak kicsik és nagyok várunk történetéről. A rendezvény végén az ígért limonádén kívül csokoládéval, Döbrököz címerével ellátott ajándéktárggyal és emléklappal kedveskedtünk a megjelenteknek.

A rendezvény után kapott pozitív visszajelzések után, úgy döntöttünk, hogy tovább fogjuk népszerűsíteni a QR-kód tábla szerepét. Segítségével nemcsak a helyi, de a településünkre ellátogató vendégek is, fontos információkhoz juthatnak kulturális örökségünkről, a döbröközi Werbőczy várról.

1 149.JPG1 153.JPG1 160.JPG1 161.JPG2 003.JPG2 008.JPG2 010.JPG2 013.JPG

 

 

 

 


Vissza az előző oldalra