Fiatalok közösségépítése

Címkék: Hírek, események

Két program egy délután...

Az EFOP-1.5.3-16-2017-00063 „Humán szolgáltatások fejlesztése a Dombóvári járásban” című projekt keretében Fiatalok közösségépítése Döbröközön címmel várták a település fiataljait a szervezők 2018. november 17-én, Döbröközön az IKSZT-ben.

A délután első felében Borsos Bence „Tervezd magad sikeresre!” címmel tartott előadást a megjelent fiataloknak. Bence célja elsősorban az volt, hogy megpróbálja inspirálni a fiatalokat arra, hogy foglalkozzanak önmagukkal, az önismerettel. Fedezzék fel, hogy milyen ok-okozati összefüggések vannak a világban, és ahogy ezeket megismerik, és ahogyan önmagukat is megismerik, azáltal egy sokkal nagyobb lehetőség nyílik ki számukra is az életben. Ezek után pedig képesek lesznek megfogalmazni, sokkal pontosabban, hogy egyáltalán merre is akarnak menni és kapnak egy térképet ahhoz, hogy hogyan tudnak elindulni arra.

Az előadást követően, a magyarországi X-Faktor hatodik szériájának győztese Opitz Barbi köszöntötte a fiatalokat és saját dalait adta elő az érdeklődőknek.
A rendezvény a fiatalok különböző korosztályainak kínált az előadás által esélyt arra, hogy jobban megismerjék az önfejlesztés mögött húzódó lehetőségeket, Barbi dalaival pedig, a zene által juthattak közös élményhez. Így tölthették el a fiatalok közösen és hasznosan, ismeretekkel, élményekkel gazdagodva szabadidejüket ezen a novemberi délutánon.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg

« Vissza az előző oldalra

Ugrás a fejlécre
Ugrás a navigációra