Evangéliumot Minden Otthonba

Címkék: Hírek, események

Dombóvári és Döbröközi Metodista Gyülekezet valamint az Evangéliumot Minden Otthonba Alapítvány önkéntesei felkeresik a község családjait.

Evangéliumot Minden Otthonba

Dombóvári és Döbröközi Metodista Gyülekezet valamint az Evangéliumot Minden Otthonba Alapítvány önkéntesei felkeresik a község családjait, hogy szórólapjaikkal eljuttassák a Krisztusról szóló örömhírt és egy rendezvény-sorozat meghívóját.

Az Evangéliumot Minden Otthonba Alapítvány felekezetközi, keresztyén missziós munkát végez. Nem alapít külön gyülekezetet, hanem támogatja a meglévő, helyi gyülekezetekben a biblikus lelki munkát – különös tekintettel az egyházaktól távol élők körére.
Ingyenes kiadványainkkal, rendezvényeinkkel mindenkinek segíteni szeretnénk a Biblia megismerésében, az Istennel való kapcsolatban, lelki életben.
Önkéntes munkatársaink az ország különböző területein és gyülekezeteiben élnek és munkálkodnak. Olyan elkötelezett keresztyének, …

· akik megismerték Jézus Krisztust, nála bűnbocsánatot, új életet találtak.

· akiknek a Biblia saját életükre nézve is Szent Írás,

· akik készek az EMO alapelvei szerint, az Alapítvány irányításával részt venni ebben a szolgálatban.

Mit csinál az Alapítvány?

Segít a helyi gyülekezet illetve gyülekezetek munkatársainak felkészülni a közös szolgálatra, majd velük együtt elmegy egészen az otthonok ajtajáig, bezörget és átadja szórólapjait és a közösen szervezett rendezvények meghívóját – egy pár kedves szó kíséretében. Házról házra, otthonról otthonra, módszeresen. Olyan ez, mint a magvetés. A szórólap is, a mag is önmagában kicsiny, de életet hordoz és sok van belőle. 1992 februárja óta több, mint 1´312´000 családot szólítottunk meg így.

www.emoalapitvany.hu

EMO-1.jpg

 

« Vissza az előző oldalra

Ugrás a fejlécre
Ugrás a navigációra